ONZE DIENSTEN

Bij Vlastuin bent u aan het juiste adres voor alle schadeherstel aan voertuigen, of het nu gaat om parkeerschade, zoals een kras of deuk, hagelschade of inbraakschade, wij herstellen alle schades vakkundig , door onze werkervaring kunnen we snel en efficiƫnt uw voertuig herstellen.

Ook voor spuitwerk van een Scooter, Auto, Boot of Camper maar ook bijvoorbeeld voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht!!
Wij spuiten elke kleur, of het nu glanzend of mat moet worden, unikleuren Metallic, parelmoer, wij kunnen elke gewenste kleur maken!!

Heeft u een te grote deuk om te herstellen, dan vervangen we deze door er een nieuw deel in te maken door middel van lassen en/of lijmen, zo ziet uw auto er weer origineel en als nieuw uit!!

Heeft u een verhaalbare schade aan uw voertuig, dan kunnen wij deze voor u taxeren en direct naar de verzekering doormailen, als u de schade bij ons laat herstellen is de calculatie gratis!!
Wanneer u de schade zelf moet betalen, denken wij graag met u mee, door bijvoorbeeld tweedehands onderdelen op te zoeken, en te monteren op uw voertuig, dat scheelt aanzienlijk in de kosten en het is een prima alternatief!!