ONZE DIENSTEN

Bij Vlastuin Schadeherstel bent u aan het juiste adres voor alle schadeherstel aan voertuigen. Of het nu gaat om parkeerschade, een kras of deuk, hagelschade of inbraakschade, wij herstellen alle schades vakkundig. Door onze jarenlange werkervaring kunnen we uw voertuig snel en efficiënt herstellen.

Ook voor spuitwerk van een Scooter, Auto, Boot of Camper maar ook bijvoorbeeld voor losse onderdelen kunt u bij ons terecht!!
Wij spuiten elke kleur. Van glanzend tot mat moet worden, unikleuren Metallic, parelmoer, wij kunnen elke gewenste kleur maken!

Heeft u een te grote deuk om te herstellen? Dan vervangen we deze door er een nieuw deel in te maken door middel van lassen en/of lijmen. Zo ziet uw auto er weer origineel en als nieuw uit!

Heeft u een verhaalbare schade aan uw voertuig? Wij kunnen deze voor u taxeren en direct naar de verzekering doormailen. Als u de schade bij ons laat herstellen is de calculatie gratis!
Ook wanneer u de schade zelf moet betalen, denken wij graag met u mee. Door bijvoorbeeld tweedehands onderdelen op te zoeken en te monteren op uw voertuig. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten en is een prima alternatief!